Lærerne og deres undervisning

1cda9a_cfe9f132be14418b9582ab7f5c55b474_mv2.jpg

Gry Aksnes

Gry Aksnes er grunnlegger av DOULASKOLEN, og er hovedlærer og rektor. Hun har arbeidet som terapeut og kursleder siden 1981, og som fødselsdoula og barseldoula siden 1994.

claire_edited_edited.jpg

Claire Eccleston

Claire Eccleston has worked as a midwife predominately in homebirth and also in the hospital for the last 11 years, and is also an approved Spinning Babies (R) trainer.

bippi1_edited_edited.jpg

Bippi Trovik

Bippi Trovik (Ellen-Sofie Trovik) arbeider som jordmor ved fødeavdelingen på Haukeland sykehus i Bergen. Hun har tidligere arbeidet full stilling som hjemmefødselsjordmor.

Bente Guildal(1)_edited.jpg

Bente Guildal

Bente Guildal har arbeidet som jordmor ved fødeavdelingen på Ullevål sykehus siden 1978, og har undervist i akuttmedisin ved avdelingens workshop i obstetrisk akuttmedisin og ved introduksjonsdager for nyansatte. 

linningrid.jpg

Linn Ingrid Dahl

Linn Ingrid Dahl arbeider som allmennlege på Balderklinikken i Oslo. Hun underviser også i flere typer yoga,

Vibeke (3).jpg

Vibeke Klev

Vibeke Klev er utdannet akupunktør fra Akupunkturhøgskolen (2005) og offentlig godkjent sykepleier (1996).

nini2_edited_edited.jpg

Nini Myhrvold

Nini Myhrvold er blant annet utdannet som fødselsdoula, barseldoula, svangerskapsterapeut og kursleder ved DOULASKOLEN i Oslo, NLP-terapeut fra Paradigme Akademiet og kraniosakral-terapeut fra Akademi Helbredi. Hun jobber som doula og naturterapeut.

unnik.jpg

Unni Kristin Skagestad

Unni Kristin Skagestad er skuespiller og underviser i presentasjonsteknikk på Universitetet i Oslo, Oslo Metropolitan University, og for næringsliv og topp-politikere.

cathrine_edited.jpg

Cathrine Mathiesen

Cathrine Mathiesen driver Yogamamma, og hun underviser blant annet gravidyoga, mamma/baby-yoga, samt utdanner yogalærere innen graviditet og barsel.

minibilde.jpg

Ute Imhof

Ute Imhof er utdannet fysioterapeut og har siden 2000 vært spesialist innen barnefysioterapi. Hun har videreutdannet seg innen tilknytning og traumebearbeidelse.

tine_greve.jpg

Tine Greve

Tine Greve jobber på Nasjonal kompetansetjeneste for amming som studieveileder på videreutdanning i ammeveiledning. I tillegg jobber hun som privatpraktiserende jordmor, ammeveileder og akupunktør.

unni_edited.jpg

Unni Heim

Unni Heim er utdannet psykosynteseterapeut, biodanzalærer, samt didaktisk biodanzatrener, og har undervist regelmessig i en årrekke. Hun er grunnlegger av Biodanza og Norsk Biodanzaskole i Norge. 

sissel_tangeras1.jpg

Sissel Tangerås

Sissel Tangerås er pusteveileder, sykepleier, gestaltcoach og har en master i relasjonsledelse fra NTNU. Hun har lang erfaring fra treningsbransjen både som eier, leder og gruppetreningsinstruktør i blant annet yoga og pilates. 

eva_lys_edited.jpg

Eva Hjelden

Eva Hjelden er blant annet utdannet som fødselsdoula, barseldoula, svangerskapsterapeut og kursleder ved DOULASKOLEN i Oslo, og som medisinsk aromaterapeut hos Gry Fosstvedt ved Norsk Aromaterapiskole.

ellenelisabethcrop_edited.jpg

Ellen Elisabeth Lundbye

Ellen Elisabeth Lundbye er utdannet lærer og spesialpedagog fra Oslo Lærerhøyskole og UiO, og har også studert dybdepsykologi hos Bob Moore i Danmark i 7 år.

sandra.jpg

Sandra Bartfai

Sandra Bartfai has been a practising professional homeopath since 1992, graduating from the Practical School of Homeopathy in London.