top of page

Lærerne og deres undervisning

1cda9a_cfe9f132be14418b9582ab7f5c55b474_mv2.jpg

Gry Aksnes

Gry Aksnes er grunnlegger av DOULASKOLEN, og er hovedlærer og rektor. Hun har arbeidet som terapeut og kursleder siden 1981, og som fødselsdoula og barseldoula siden 1994.

thumbnail_IMG_5587.png

Maria Joynt

Maria Joynt er utdannet jordmor fra Høyskolen i Oslo og Akershus (2011) og har tidligere jobbet blant annet på Akershus universitetssykehus og på ABC-avdelingen på Ullevål universitetssykehus. Hun brenner for kontinuitet og helhetstenking i jordmorfaget, og jobber nå med hjemmefødsel på "Min Fødsel" i Oslo.

Bente Guildal(1)_edited.jpg

Bente Guildal

Bente Guildal har arbeidet som jordmor og undervist i akuttmedisin. Hun har utdannelse i intensivsykepleie, anestesiutdanning og jordmorutdanning.

unnik.jpg

Unni Kristin Skagestad

Unni Kristin Skagestad er skuespiller og underviser i presentasjonsteknikk på Universitetet i Oslo, Oslo Metropolitan University, og for næringsliv og topp-politikere.

Vibeke (3).jpg

Vibeke Klev

Vibeke Klev er utdannet akupunktør fra Akupunkturhøgskolen (2005) og offentlig godkjent sykepleier (1996).

Hun har 18 års erfaring med å behandle gravide for ulike plager med akupunktur, og har også jobbet mye med fødselsforberedelse.

nini2_edited_edited.jpg

Nini Myhrvold

Nini Myhrvold er blant annet utdannet som fødselsdoula, barseldoula, svangerskapsterapeut og kursleder ved DOULASKOLEN i Oslo, NLP-terapeut fra Paradigme Akademiet og kraniosakral-terapeut fra Akademi Helbredi. Hun jobber som doula og naturterapeut.

ellenelisabethcrop_edited.jpg

Ellen Elisabeth Lundbye

Ellen Elisabeth Lundbye er utdannet lærer og spesialpedagog fra Oslo Lærerhøyskole og UiO, og har også studert dybdepsykologi hos Bob Moore i Danmark i 7 år.

cathrine_edited.jpg

Cathrine Mathiesen

Cathrine Mathiesen driver Yogamamma og Studio Mā Oslo, og hun underviser blant annet gravidyoga, mamma/baby-yoga, samt utdanner yogalærere innen graviditet og barsel.

ute_ny_edited_edited.jpg

Ute Imhof

Ute Imhof er utdannet fysioterapeut i Tyskland, og har siden 2000 vært spesialist innen barnefysioterapi. 

Hun har videreutdannet seg innen tilknytning og traumebearbeidelse. Ute har også utdannelse i fasciaterapi og kranio-sacral terapi fra Upledger Institutt i Tyskland og Danmark.

Hun driver Barnas Fysioterapeut i Lørenskog ved Oslo.

tine_greve.jpg

Tine Greve

Tine Greve jobber på Nasjonal kompetansetjeneste for amming som studieveileder på videreutdanning i ammeveiledning. I tillegg jobber hun som privatpraktiserende jordmor, ammeveileder og akupunktør.

sissel_tangeras1.jpg

Sissel Tangerås

Sissel er pusteveileder, sykepleier og gestaltcoach, og har en master i relasjonsledelse fra NTNU. Hun har også lang erfaring fra treningsbransjen både som instruktør og leder. Nå driver hun Pust365 hvor hun hjelper mennesker som opplever pustevansker, med å endre og optimalisere sine pustevaner.

eva_lys_edited.jpg

Eva Hjelden

Eva Hjelden er blant annet utdannet som fødselsdoula, barseldoula, svangerskapsterapeut og kursleder ved DOULASKOLEN i Oslo, og som medisinsk aromaterapeut hos Gry Fosstvedt ved Norsk Aromaterapiskole.

sandra.jpg

Sandra Bartfai

Sandra Bartfai has been a practising professional homeopath since 1992, graduating from the Practical School of Homeopathy in London.

unni_edited_edited.jpg

Unni Heim

Unni Heim er utdannet Psykosynteseterapeut, Biodanzalærer fra Sistema Rolando Toro School og idaktisk biodanza trener. Unni er grunnlegger av Biodanza og Norsk Biodanzaskole.

bottom of page