top of page

Anne Sophie MacLeod

Anne Sophie MacLeod arbeider som fysioterapeut og familieterapeut.

Hun har arbeidet som fysioterapeut siden hun ble uteksaminert fra Reha-Zentrum Berlin i 1990. Fra 1992 har hun arbeidet i privat praksis. Hennes videreutdannelse innen Ortopedisk medisin (OMI), Meckenzie og Redcord (slyngetrening), har økt kompetansen til å undersøke og behandle muskel- og skjelettlidelser. 

Anne Sophie har spesialistkompetanse innen behandling av dysfunksjon i bekkenbunnen og inkontinens hos kvinner og menn, og hennes interessefelt er innen kvinnehelse i forbindelse med svangerskap og fødsel. 

 

Hun har også Master i familieterapi og systemisk praksis 2008-2012 ved Diakonhjemmets høgskole. "Min erfaring i møte med mennesker har lært meg noe om viktigheten av en god samtale. Samtalens evne til å løse opp eller endre vårt syn på problemer og vanskeligheter er mitt interessefelt.» 

 

 

http://www.baerumsterapeutene.no

Anne Sophie MacLeod sin undervisning

Anne Sophie MacLeod underviser om bekkenbunnens funksjon / dysfunksjon i forbindelse med svangerskap, fødsel og barseltid. 

 

Hun går gjennom anatomi og funksjon, samt plager som inkontinens, underlivsplager, rupturer og smerter, og hvilken behandling i form av bekkenbunnstrening med avspenning/ spenning som er hensiktsmessig.

bottom of page